Referenties

Familie Zweers

Onze dochter komt sinds twee jaar bij R&R voor de bijles. Elke week gaat zij met plezier een uur naar Michelle. Samen met Michelle neemt ze de planning door en oefenen ze de stof. In die twee jaar is onze dochter zienderoge gegroeid in het structreren van haar schoolwerk en zijn haar resultaten sterk verbeterd. Mede dankzij R&R gaat ze na haar vmbo-examen met veel vertrouwen naar de Havo.

Familie van Rossum

R&R Huiswerkbegeleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Als trouwe klant ben ik al jaren zeer tevreden over hun diensten. Alles is zeer goed georganiseerd door Sophie en Louise. De begeleiding is van topkwaliteit, vooral dankzij Robin, die zeer communicatief en behulpzaam is. Zijn aanpak heeft mijn kinderen enorm geholpen. Hun nieuwe locatie biedt extra veel ruimte waar de kinderen rustig en geconcentreerd kunnen werken. Kortom, R&R Huiswerkbegeleiding is een absolute aanrader voor ouders die op zoek zijn naar professionele ondersteuning voor hun kinderen.

Merel Piets

Voor onze zoon zochten we wat extra hulp om hem te 'leren leren' en hem op weg te helpen met een paar voor hem lastige vakken. Van vrienden hoorden we al geweldig positieve verhalen over R&R en na een jaar kunnen we met overtuiging zeggen dat zij meer dan gelijk hadden! Heel bewust kozen we voor een wat meer persoonlijk opgezette setting en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: een flinke dosis zelfvertrouwen, veel betere resultaten en wie had dat ooit gedacht….hij gaat er altijd met plezier heen en komt tevreden en 'opgeruimd' weer thuis. Een hele goede klik met zijn begeleider heeft hier uiteraard aan bijgedragen! Bij R&R kijkt men ECHT naar het kind en de behoefte die er is, hanteren zij een zeer persoonlijke aanpak en zijn buitengewoon betrokken en flexibel. Het echt meedenken heeft ons als ouders ook zeer geholpen!

Familie Valkenburg

Via via hoorden we enthousiaste verhalen over R&R studiebegeleiding. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en gaan zowel onze zoon en dochter met veel plezier naar R&R voor individuele bijlessen. Niet alleen de cijfers gaan omhoog maar ook het zelfvertrouwen wat resulteert in nog gemotiveerder kinderen. Beide zijn verknocht aan hun vaste leraar/lerares wat ik heel prettig vind want ook de klik met de leraar/lerares is heel belangrijk. Daarnaast komen ze elke keer weer thuis met 'nu snap ik het!' of 'Dat wordt een voldoende'. Daarnaast is het oplossingsvermogen (snel en accuraat) van Sophie geweldig. Soms ben ik nog aan het appen terwijl zij het al heeft opgelost!

Sandy Gadella

Practice what you preach… Je hoort het vaak, bij R&R doen ze het ook! R&R was niet de eerste (nee de vierde) die wij benaderden om onze dochter te begeleiden. Wel de laatste. Onze dochter is drie jaar ondersteund en begeleid. Inhoudelijk is alles goed geregeld, met oog voor uitzonderingen in bijzondere situaties. Wij konden rekenen op deskundige begeleiding, ook daar waar dat bij onze dochter soms een extra uitdaging was. De oprechte interesse en klik die de mensen bij R&R hebben in en met de leerlingen (maar ook met de ouders) maakt echt het verschil. Onze dochter wilde de rest van haar middelbare schooltijd graag blijven bij R&R en heeft daar ook vele gezellige momenten gehad. Bij R&R geloofden ze in onze dochter en met een prachtige lijst heeft zij nu haar diploma op zak!

Familie Nas

R&R heeft samen met onze beide kinderen gezocht naar de juiste maatwerk ondersteuning. Zij ervaren nu dat leren heel leuk kan zijn. Het allermooist is dat de begeleiders enthousiast zijn over onze kinderen en dat de kinderen fan zijn van hun begeleiders. R&R ervaren wij als professioneel en bovenal zeer betrokken bij onze kinderen.

Nuria

Met een gerust hart en een vertrouwd gevoel; zo voelen wij als ouders wanneer onze kinderen bij RenR zijn.

We weten dat elke kind anders is en dat is precies wat we waarderen aan Sophie, Louise en al het proffessionele team.

Ze nemen de tijd om elk kind te leren kennen en zo kunnen ze hem/haar de beste hulp en begeleiding bieden. Ze zijn open om contact te nemen met de leerkrachten en meedenken; "ze lopen de extra mile". Zo vormt er een band tussen begeleider en leerling. Die band zorgt voor goede resultaten en motivatie en helpt in het generale groeiend welzijn van het kind.

Dank jullie wel.

Anoniem

We zijn heel blij dat we bij R&R terecht zijn gekomen. Kleinschalig (precies waar we naar op zoek waren) en tijdens het studeren heerst er... rust. Precies wat onze zoon (3VWO) nodig had omdat hij zich echt even moest leren concentreren op z'n werk. Zn cijfers zijn echt een stuk beter geworden en hij gaat er met plezier heen.

Ouders van Anne

De ervaring van Anne is dat ze het altijd heel prettig vindt als Sophie haar bijles geeft, ook al blijft het natuurlijk huiswerkbegeleiding…. Het fijne van de hulp van Sophie is dat ze dingen die je moeilijk vindt herhaalt en dat er een pauze is zodat je je kunt blijven concentreren.

Als ouders zijn wij heel blij met de enorme betrokkenheid van Sophie en het geduld waarmee ze Anne blijft bijspijkeren. Ook het feit dat de bijles bij ons thuis plaatsvindt geeft rust.
Sophie en Louise heel veel succes en dank tot zover!

Anoniem

R&R provides a wonderful environment for our son to get the additional schooling which he needs. Sophie and Louise make him feel at home, provide a fun and varied environment in which to learn and ensure that the idea of a “bijles” is a benefit and not a burden. For the first time, our son looks forward to his bijles as is evidenced by his improving grades in school. What more could you ask for – a happy child that enjoys learning and improved grades?

Ouders van Ivar

Ivar gaat met veel plezier elke week een uurtje naar Louise/Leonie. De persoonlijke aandacht en begeleiding doet hem goed, hij krijgt er meer zelfvertrouwen van en houdt plezier in leren lezen en spellen, ondanks zijn dyslexie. Als ouders stellen we de terugkoppeling-op-maat zeer op prijs.

Anoniem

“Ik weet niet waarom, maar bij R&R kan ik heel geconcentreerd werken”  zei onze zoon meteen al toen hij bij jullie begon. Vriendelijke en behulpzame begeleiding, maar ook streng indien nodig, is onze ervaring. Een rustige werkomgeving en prettig voor de kinderen dat de lijnen zo kort zijn en ze niet lang hoeven te wachten tot hun dagelijkse huiswerk is nagekeken. Wij zijn heel blij dat onze zoon met vlag & wimpel over is, daar heeft hij samen met jullie hard voor gewerkt.

Anoniem

Wat leuk om te zien dat onze dochter zo enthousiast is over jullie! Ze heeft veel geleerd in de afgelopen lessen! Zelfs met digitaal klokkijken heeft zij nu al echt een enorme sprong gemaakt, wat ze me allemaal te vertellen had net.. ik vroeg aan haar hoe weet jij dit allemaal zo snel en goed te vertellen?!? Ze zegt dat jij haar dat allemaal verteld hebt.. begin van de dag.. nacht.. middag en avondtijden enz.. enz.. Ze is altijd blij als ze bij jullie komt en ook als ze terugkomt.  Inhoudelijk ook helemaal de juiste aansluiting bij wat ze nodig heeft.. Ik ben erg blij dat ik na lang zoeken eindelijk de juiste plek heb gevonden! İk vind jullie allebei ook erg leuk, Sophie en jou, jullie doen je werk met veel liefde en geduld echt mijn complimenten!

Familie van den Ingh

“Onze beide kinderen gaan graag naar R&Я. Soms vragen ze zelf of ze een uurtje extra mogen gaan. Voor de vakken waar zij op school niet voldoende aandacht kregen, hebben zij bij de studiebegeleiding van Sophie en Louise net die inhaalslag kunnen maken waardoor hun schoolresultaten aanzienlijk gegroeid zijn. De huiswerkcoaching bij Suzanne is een mooie terugvalbasis waar de kinderen een planning leren maken, inhoudelijke vragen over de leerstof kunnen stellen en indien nodig ondervraagd worden. Naast de rustige omgeving zorgt het R&Я team er ook voor dat de kinderen gerust gesteld worden. Er is ruimte voor (persoonlijk) overleg en op gepaste tijden kindgebonden terugkoppeling.