R&Я Studiebegeleiding en Huiswerkcoaching Bilthoven

Louise & Sophie

Louise Daan-Remmen
Na het behalen van mijn VWO diploma op het Nieuwe Lyceum in Bilthoven, ben ik een jaar naar Barcelona gegaan om de Spaanse taal te leren. Na dat jaar ben ik in Leiden Pedagogische Weten-schappen gaan studeren, met als Master Orthopedagogiek. Omdat ik graag met kinderen wilde werken, heb ik na deze studie nog een deeltijd opleiding voor de PABO gevolgd. In 2009 ben ik begonnen als leerkracht op de Van Dijckschool (bovenbouw) in Bilthoven, waar ik 5 jaar lang met veel plezier heb gewerkt. In 2013 heb ik een opleiding Psycho-diagnostiek bij kinderen en jeugdigen afgerond.

Sophie Remmen
Na het behalen van mijn Gymnasium diploma op het Nieuwe Lyceum in Bilthoven, ben ik naar Leiden gegaan om de HBO opleiding Personeel en Arbeid te volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik jarenlang in de arbeidsbemiddeling gewerkt. In 2009 heb ik ervoor gekozen om nog een opleiding, te weten de PABO, in deeltijd te gaan volgen. In 2011 ben ik afgestudeerd en heb ik zowel op de Van Dijckschool (onderbouw) in Bilthoven als op de Gooische School (bovenbouw) in Laren gewerkt. In maart 2015 heb ik de opleiding Taal en Dyslexiespecialist afgerond.

Tijdens het lesgeven kregen wij steeds vaker de vraag of wij kinderen extra wilden begeleiden op bepaalde vakgebieden en zo is het idee ontstaan voor het opstarten van een eigen studiebegeleiding en huiswerk instituut. Samen hebben wij onze krachten gebundeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze passie, enthousiasme, kennis en betrokkenheid ervoor zullen zorgen dat de vaardigheden van uw kind optimaal tot uitdrukking komen.